HATAY / ERZİN - Yüksel Torun Anaokulu

MEVLÜT CANDAN - Okul Müdürü

19/09/1975 tarihinde Konya´da dünyaya geldi. İlk orta ve lise öğrenimini Konya´da tamamladı. 1997  yılında Selçuk Üniversitesi Büro Yönetimi ve Sekreterlik Bölümünden mezun oldu. 2001 yılında yine aynı üniversitenin Mesleki ve Teknik Eğitim Fakültesinin Anaokulu Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu. 2001 yılında Gaziantep Adile Altınbaş İlkokulunda meslek hayatına başladı. Sırasıyla Nizip Anaokulu,Dörtyol Anaokulu ve Erzin Ülfet-Hüseyin Göktekin Anaokulundan öğretmenlik hayatına devam etti. 2007 yılında müdür yardımcılığı sınavını kazanarak 2008 yılında aynı okulda müdür vekilliği görevini yaptı.2012 yılında müdürlük sınavını kazanarak Ülfet-hüseyin Göktekin Anaokulunda kesintisiz 8 yıl müdür olarak çalıştı. 22/06/2020 tarihinden itibaren yönetici yer değiştirme yönetmeliğine göre okulumuza atanarak görevine başlamıştır. Evli ve 2 Çocuk babasıdır.